Kako otvoriti trgovačko društvo?

Želite proaktivno započeti vlastiti poslovni put? Želite rezultate, a ne priče? Pozivamo Vas na edukaciju koja će vam osigurati svo potrebno znanje i alate kojima možete otvoriti trgovačko društvo, ali i gdje ćete saznati kako ostvariti poduzetnički potencijal.
 
Kod otvaranja trgovačkog društva vrlo je važno znati od kuda krenuti i što očekivati. Ukoliko želite otvoriti trgovačko društvo koristeći poticaje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, tada imate malo drugačiju proceduru od one kada želite otvoriti trgovačko društvo bez poticaja. Svako trgovačko društvo prilikom osnivanja prolazi osnovnih 12 koraka kako bi se izvršilo osnivanje.
Za bilo koji poslovni pothvat – najteže je napraviti prvi korak, ostvariti prvi poslovni kontakt i dobiti prvog klijenta. Sve ostalo – doći će naknadno.
Znate li: Što je sve potrebno za registraciju trgovačkog društva? Kakvih sve društava ima? Koji je postupak otvaranja društva? Koja je zakonska odgovornost direktora? Je li za vas bolje otvoriti javno trgovačko društvo, obrt ili društvo s ograničenom odgovornošću?
 
Prijavite se na naš seminar koji organiziramo u suradnji s Mateus d.o.o., računovodstveno – revizorskim trgovačkim društvom, sa skoro 30 – godišnjom tradicijom kvalitete u pružanju računovodstvenih usluga i potražite odgovore na sva pitanja koja vas muče vezana za osnivanje trgovačkog društva ili obrta.
Seminar je organiziran tako da se budućim poduzetnicima daje uvid u sve ono što bi trebali napraviti prilikom osnivanja društva.
Sudska vještakinja, ovlaštena računovotkinja, poslovna savjetnica i ovlaštena revizorica s 30 godišnjim iskustvom u računovodstvu, reviziji, financijama i poduzetništvu Vlasta Cazin-Žegarac dati će Vam odgovor na ključna pitanja vezana uz nove poduzetnike.
Polaznici će se upoznati sa zakonskom regulativom i zakonskim okvirom u kojem trgovačko društvo posluje. Također, kroz seminar će se posvetiti vrijeme i pisanju i značaju izrade poslovnog plana.
Seminar se održava u četvrtak 26.rujna (9:00-14:00) na adresi Avenija Marina Držića 4, Zagreb (Zgrada autobusnog kolodvora, zapadni ulaz). Promotivna cijena seminara, uz prijavu do 10.9. iznosi 700 kn.
Prijave se zaprimaju na ddk@ddk.hr do 15.rujna.2018.
Požurite, jer broj mjesta je ograničen.
Vidimo se!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s